Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Am Luat La Cunostinta

Am Luat La Cunostinta

Eseu la orice tema care sa contina cuvintele:entuziasm; A avea (sau a lua) cunoștință de ceva = a ști, a cunoaște, a fi informat.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Una dintre cele mai răspândite formulări lipsite de orice logică, atât în vorbirea curentă, cât mai ales în documentele oficiale ale administraţiei publice ori locale este a lua la cunoştinţă, uneori cu versiunea şi mai ridicolă a lua la cunoştiinţă. La vremea aceea, câinele era singurul meu prieten și singurul meu colocatar. Am luat la cunoștință, dar voi fi prezent.

Ntsm Informatica
vizitati articolul complet aici : https://pt.slideshare.net/ghicicine180/ntsm-informatica
Un profesor de limbă română a făcut pentru „adevărul un „top al cuvintelor folosite incorect în limba română. Pe scurt, starea de a fi luat/a avea cunoştinţă de este o consecinţă a unui proces de aducere la cunoştinţă (cu de şi la în ordinea asta). Oare face lumea cunostinta cu.

Un profesor de limbă română a făcut pentru „adevărul un „top al cuvintelor folosite incorect în limba română.

A avea (sau a lua) cunoștință de ceva = a ști, a fi informat. Am luat la cunostinta faptul ca doamna angela merkel este in favoarea introducerii lui dumnezeu in constitutia ue. Cunoștință = cunoaștere directorul are cunoștință despre revendicările salariaților.

A aduce (ceva) la cunoștința cuiva = a informa pe cineva (despre ceva). Ministrul sănătăţii, ladislau ritli, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că a luat la cunoştinţă intenţia lui raed arafat de a demisiona. Nu avea cunoștință despre ceea ce se întâmpla în pauze.

Https 0501 Nccdn Net 4 2 000 000 064 D40 Declaratie Art 292 Pdf
vizitati articolul complet aici : 2
Perhaps not all of you have taken note of it yet. Nu avea cunoștință despre ceea ce se întâmpla în pauze. Pe scurt, starea de a fi luat/a avea cunoştinţă de este o consecinţă a unui proces de aducere la cunoştinţă (cu de şi la în ordinea asta).

Declar că am luat la cunoştinţă şi accept condiţiile sistemului de abonamente.

Nu am facut modificari la setari. Expresia a lua la cunostinta este foarte des intalnita printre vorbitori, cu toate ca varianta corecta, consemnata in majoritatea dictionarelor limbii lua cunostinta de ceva sau a avea cunostinta de un lucru, cu sensul de a fi informat, a sti, a se pune la curent cu ceva ce pot aparea in contexte ca: Prin semnarea acestui document menționez că am luat la cunoștință și am înțeles toate informațiile privind regulamentele universității al.

Am luat la cunostinta faptul ca doamna angela merkel este in favoarea introducerii lui dumnezeu in constitutia ue. Această fişă a disciplinei trebuie adusă la cunoştinţa studentului la începutul semestrului în care se studiază disciplina. Prin semnarea acestui document menționez că am luat la cunoștință și am înțeles toate informațiile privind regulamentele universității al.

2
vizitati articolul complet aici : Ministerul Afacerilor Externe
Ajungînd la curtea împăratului vecin, luă cunoștință. A aduce (ceva) la cunoștința cuiva=a informa pe cineva despre ceva. Această fişă a disciplinei trebuie adusă la cunoştinţa studentului la începutul semestrului în care se studiază disciplina.

Corec e a lua la cunostinta sper ca te.am ajutat.

Problema este ca nu primesc notificari de toti prietenii cand posteaza intrebari! Ministrul sănătăţii, ladislau ritli, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că a luat la cunoştinţă intenţia lui raed arafat de a demisiona. Pe scurt, starea de a fi luat/a avea cunoştinţă de este o consecinţă a unui proces de aducere la cunoştinţă (cu de şi la în ordinea asta).

Posting Komentar untuk "Am Luat La Cunostinta"