Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Licitatie Masa Lemnoasa Pe Picior 2018

Licitatie Masa Lemnoasa Pe Picior 2018

Cererea pentru înscrierea la licitație și documentația pentru preselecție, prevăzută la pct. Licitație masă lemnoasă fasonată la drum auto (update:

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

2 mai 2018 gazeta dambovitei 0 comment. 2258 mc din care pe natură de produse: Volumul total de masă lemnoasă pe picior oferit la licitaţie:

Licitatie Masa Lemnoasa Pe Picior R P L Ocolul Silvic Valea Hațegului R A
vizitati articolul complet aici : https://osvaleahategului.ro/category/licitatii/licitatie-masa-lemnoasa-pe-picior/
Lista partizilor care se licitează, preţul de începere la licitaţie şi treapta. Directia silvica targu mures organizeaza: Organizeaza la sediu licitatia, in data de 07.08.2018, ora 10,00 licitatie pentru vanzare masa lemnoasa pe picior din izlazul stilpeni, jud.

Stejar, volumul estimat licitatie vanzare masa lemnoasa pe picior aferenta anului 2018.

Stejar, volumul estimat licitatie vanzare masa lemnoasa pe picior aferenta anului 2018. 698.000 de metri cubi de masa lemnoasa. Licitatie publica cu strigare ,din posibilitatea anului 2018.

Cererea pentru înscrierea la licitație și documentația pentru preselecție, prevăzută la pct. Cantitatile scoase la licitatie si preturile de începere pe partizi se vor putea consulta la sediul ocoalelor silvice, la sediul directiei silvice suceava si pe internet la adresa www.silvasv.ro (optiunea licitatii pe picior). 2 mai 2018 gazeta dambovitei 0 comment.

Licitatie Masa Lemnoasa Pe Picior Din Posibilitatea Anului 2021 Licitatia Are Loc In 15 Ianuarie 2021 Ocolul Silvic Ciucas
vizitati articolul complet aici : https://www.os-ciucas.ro/anunt-licitatie-vanzare-masa-lemnoasa-15-ianuarie-2021
Pasul licitatiei stabilit conform hg 715/2017 cu. Raportul comitetului de audit pe anul 2018. Vânzarea de masă lemnoasă fasonată, sortată și recepționată la drum auto.

Directia silvica targu mures organizeaza:

Licitatia este organizata si se va desfasura conform prevederilor regulamentului de valorificare a masei lemnoase din fondul. Pentru masa lemnoasă pe picior , posibilitatea anului 2013, în volum de 34,6 mii mc, din fondul forestier de stat (accidentale si igiena) si administrat (principale, accidentale, rarituri si igiena), in data de 4 februarie 2013, orele 900, de la ocoalele silvice: Lista partizilor care se licitează, preţul de începere la licitaţie şi treapta.

Licitatie octombrie 2018, ora 12. Licitatie materiale lemnoase fasonate (update: Cantitatile scoase la licitatie si preturile de începere pe partizi se vor putea consulta la sediul ocoalelor silvice, la sediul directiei silvice suceava si pe internet la adresa www.silvasv.ro (optiunea licitatii pe picior).

Licitatie Vanzare Masa Lemnoasa 12 Noiembrie 2018 Ocolul Silvic Ciucas
vizitati articolul complet aici : https://www.os-ciucas.ro/licitatie-vanzare-masa-lemnoasa-12-noiembrie-2018
Licitatie vanzare masa lemnoasa din data de 16.10.2020. Volumul total de masă lemnoasă pe picior oferit la licitaţie: Anunt licitatie ml pe picior in data de 03 decembrie 2020.

Stejar, volumul estimat licitatie vanzare masa lemnoasa pe picior aferenta anului 2018.

Licitație masă lemnoasă fasonată la drum auto (update: Licitatie masa lemnoasa pe picior. Licitație publică in plic închis pentru vânzare de masă lemnoasă pe picior.

Posting Komentar untuk "Licitatie Masa Lemnoasa Pe Picior 2018"