Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Casa De Vanzare Deta Timis

Casa De Vanzare Deta Timis

Vând casa in orașul deta,str.mihai viteazul nr.129.casa este compusă din 5 camer. Casa are o suprafata utila de 120 mp, este compusa din:

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Case de vanzare la preturi bune, direct de la proprietar timis vrei si mai multe oferte? 132.00 € casa de vanzare deta. Găsește imobile de vânzare în județul timiș la cele mai bune prețuri.

Case Vile De Vanzare Deta Timis Anunturi Imobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-case-vile/timis/deta
Pretul de vanzare este de 45000 euro. Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii în moldova și transnistria. Domeniu de poveste si emotie, timis.

Zona ultracentral număr camere 3 suprafața utilă (m²) 78 an finalizare construcție 1996 etaj 2 compartimentare decomandat tip imobil bloc stare proprietate renovată proprietar, vand.

46.688 beğenme · 50 kişi bunun hakkında konuşuyor. Casa de vanzare iasi, bivolari Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in.

De vanzare apartamente noi in orasul deta,jud timis, pe str.marin damaschin,nr 7. Raport calitate pret excelent pentru casa sat timis, la doar 23 km de timisoara. Ieri 21:55 1 500 m2.

Deta Imobiliare Apartamente Home Facebook
vizitati articolul complet aici : https://www.facebook.com/deta.apartamente.noi/
Zona ultracentral număr camere 3 suprafața utilă (m²) 78 an finalizare construcție 1996 etaj 2 compartimentare decomandat tip imobil bloc stare proprietate renovată proprietar, vand. Raport calitate pret excelent pentru casa sat timis, la doar 23 km de timisoara. » galati, sendreni, zona serbestii vechi.

De vanzare apartamente noi in orasul deta,jud timis, pe str.marin damaschin,nr 7.

Case de vanzare published date: Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. De vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in parcul botanic.etaj 7/10.conditii ff bune.apartamentul arata.

''i've been to casa timis a few times and every time is great. Zona ultracentral număr camere 3 suprafața utilă (m²) 78 an finalizare construcție 1996 etaj 2 compartimentare decomandat tip imobil bloc stare proprietate renovată proprietar, vand. Zero deta timis telefon validat.

Case Vile De Vanzare Deta Timis Anunturi Imobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-case-vile/timis/deta
Vanzare teren pentru casa vand teren in deta situat in zona termalului 487mp2 pet neg pentru informatii sunati la 0769698607 telefon: Case de vânzare în deta. Domina imobiliare, cea mai mare agenție imobiliară din oltenia.

Mark as spam misclassified duplicated expired offensive.

4 camere, 1800 mp banloc. Ieri 21:55 1 500 m2. 132.00 € casa de vanzare deta.

De vanzare casa in zona centrala , deta, cu suprafata de 150 mp, construita din caramid casa de vanzare timis. Livram orice tip de containere locuit in timis.

Posting Komentar untuk "Casa De Vanzare Deta Timis"