Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Apartament 4 Camere Unirii

Apartament 4 Camere Unirii

De vanzare apartament cu patru camere situat langa piata unirii. Nemodificat , pozitie insorita , balcon dublu inchis , panorama , 2 bai , bucatarie mare , camara , debara , pivnita , repartitoare , etaj 4, izolat.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Informaţiile despre localizare, preţ şi valabilitate sunt validate de către proprietar. Apartamentul se afla la etajul 5 al unui imobil cu un regim de inaltime s+p+8e, constructie 1990. Comision 0% din partea cumparatorului.

Apartamente 4 Camere Unirii Fantani
vizitati articolul complet aici : https://www.directproprietar.ro/Vanzari-imobiliare-Apartamente--Apartamente-in-blocuri--Apartamente-in-blocuri-mixte--Apartamente-4-camere-in-Bucuresti--Unirii--Fantani
1 dormitor cu pat matrimonial, 1 birou si 1 camera transformata in dressing. Apartamente 4 camere de inchiriat , direct de la proprietar sau prin agentii. Îți punem la dispoziție o oferta variantă de apartamente cu 4 camere recent construite, la prețuri avantajoase, pentru toate gusturile.

Descoperă cele mai noi apartamente și garsoniere de vânzare din zona unirii și în alte locații din bucuresti in blocuri sau vile.

Apartamentul se afla la etajul 5 al unui imobil cu un regim de inaltime s+p+8e, constructie 1990. Descoperă cele mai noi apartamente și garsoniere de vânzare din zona unirii și în alte locații din bucuresti in blocuri sau vile. Apartament 4 camere situat la cativa pasi de pta unirii la etajul 1 al unui imobil din anii '90.

Se afla situat la etajul 6. 90 de apartamente de inchiriat cu 4 camere in bucuresti. In urma cu putin timp a fost recompartimentat cu rigips, insa, poate reveni la varianta initiala de 4 camere, datorita spatiului generos de care beneficiaza, 90mp utili.

Vanzare Apartament 4 Camere Bulevardul Unirii Ascom Imobiliare
vizitati articolul complet aici : http://www.ascom.ro/vanzare-apartament-4-camere-bulevardul-unirii_233.html
Il suo indirizzo email non sarà trasmesso a terzi e sarà utilizzato esclusivamente per questo avviso email. Se afla situat la etajul 6. Zona unirii este parte integrata a sectoarelor 3, 4 si 5.

Dispune de 3 dormitoare, si un living room, 2 bai cu cabina de dus/cada, 2 balcoane, o debara, si loc de parcare.

Interior spatios, bine compartimentat, vedere frumoasa spre fantani, 4 camere, hol pentru receptie, bucatarie inchisa, 2 bai. Apartament 4 camere situat la cativa pasi de pta unirii la etajul 1 al unui imobil din anii '90. Unirii, tribunalul vechi, proximitate centrul vechi, apartament 4 camere, 140 mp, 01 total refacut in 1978, etaj 2/6, imobil fara risc/urgenta, ideal locuinta/birou, posibilitate parcare.

Bulevardul unirii inchiriere apartament 4 camere, etajul 3/8, suprafata 120mp, renovat, semimobilat si utilat, decomandat, stradal, loc parcare. Apartamentul se afla la etajul 5 al unui imobil cu un regim de inaltime s+p+8e, constructie 1990. Apartamentul este dispus astfel :

Dezactivate Apartament 4 Camere De Vanzare Unirii Casa Poporului Comision 0 Bucuresti Sectorul 5 Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/oferta/apartament-4-camere-de-vanzare-unirii-casa-poporului-comision-0-IDe27iI.html
Pozitia acestui apartament este unica chiar langa statia de metrou unirii.apartamentul prezentat este compus din 4 camere decomandate 2 grupusi sanitare,bucatarie in suprafata totala de 106 mp.finisiat complet: 90 de apartamente de inchiriat cu 4 camere in bucuresti. Va invitam sa descoperiti aceasta deosebita zona, care cuprinde cu siguranta toate nevoile.

Apartament 4 camere situat la cativa pasi de pta unirii la etajul 1 al unui imobil din anii '90.

Va invitam sa descoperiti aceasta deosebita zona, care cuprinde cu siguranta toate nevoile. Îți punem la dispoziție o oferta variantă de apartamente cu 4 camere recent construite, la prețuri avantajoase, pentru toate gusturile. Gaseste apartamentul potrivit nevoilor tale doar pe imobiliare.ro, in sectiunea inchirieri apartamente.

Posting Komentar untuk "Apartament 4 Camere Unirii"